Een onderwijsproject voor kansarme kinderen in Rwanda

Meine’s Koningsdag actie voor WoaBF

Meine stuurde het volgende bericht:

“Hey, juf Liesbeth ik ben Meine en moest je nog iets schrijven over de koningsdag 2017.

ik heb geld opgehaald voor alle kinderen op jouw school omdat ik het belangrijk vind dat alle kinderen recht hebben op speelgoed en schoolspullen, ook vind ik het gewoon leuk om geld op te halen voor het goeie doel.

ik heb in totaal 22,10 euro opgehaald en dat is van de drie jaar dat ik het doe tot nu toe het meest geweest, ik heb dit opgehaald door bijv. zelfgemaakte portemonneetjes te verkopen, ook heb ik zelf etagères gemaakt van oud servies daar heb ik er heel veel van verkocht, nu ben ik naar winkels geweest en heb daar spullen voor jou gekocht, ik hoop dat je er veel mee kan en natuurlijk dat ik volgend jaar nog meer verkoop!

GR: Meine Gorselink🙂   “

Hartelijk dank, Meine! Je spullen gaan de kinderen in Rwanda erg blij maken.