Een onderwijsproject voor kansarme kinderen in Rwanda

Afrikafestival – 24 juni 2017

Op 24 juni stond WoaBF op de markt van het Afrikafestival in  Bottendaal te Nijmegen.

Terwijl het de dag ervoor nog tropisch warm was, was het nu herfstachtig weer. Ondanks het tegenvallende weer was de stemming uitstekend bij zowel de standhouders als bezoekers. Het zag er ook prachtig uit met al die mooie, bonte, vrolijke Afrikaanse kleuren overal.

Olga, bestuurslid van WoaBF, werd deze dag geheel belangeloos geholpen door Cathy. Zij zag er schitterend en kleurrijk uit met haar vriendelijke uitstraling en prachtige (glim)lach. Ons eigen zonnetje 😊. Er was leuke muziek en aan eten en drinken ontbrak het ook niet.

Ondanks dat er niet heel veel bezoekers waren door het tegenvallende weer hebben we toch het een en ander verkocht. Vooral de hartvormige, uitvouwbare tasjes waren populair, maar ook de houten autootjes, poppen en schalen werden gekocht. Een aantal mensen was zelfs zo aardig om meer dan de vraagprijs te betalen. Daar waren we heel blij mee.

De totale opbrengst was uiteindelijk € 165,50. Het bedrag zal worden gebruikt voor de inrichting van- en lesmaterialen voor de scholen.

Olga Geurts