Een onderwijsproject voor kansarme kinderen in Rwanda

Hout verzaagd tot lesmaterialen

Fantastisch! Hout verzaagd tot lesmaterialen voor de reken-, spel- en motorische ontwikkeling.

Gerrie, werkzaam op het Hobby centrum Nijmegen, heeft al heel wat uren geheel belangeloos geholpen met het verzagen van hout tot allerlei blokjes, latjes, plankjes, dik, dun, groot, klein, in allerlei maten. Een deelnemer van dit centrum heeft ook nog eens een kist vol blokken afgeleverd voor de ECD’s in Rwanda. Leerlingen van een school in de wijk hebben volop meegeholpen met het schuren van al die blokjes, latjes en plankjes. Geweldig!! Kinderen kunnen spoedig aan de slag: rekenen, bouwen, stapelen en sjouwen en ga zo maar door.

Dankjewel jongens en meisjes! Dankjewel Gerrie voor je enorme hulp, steeds maar weer!