Een onderwijsproject voor kansarme kinderen in Rwanda

Voor élk kind elke dag drinkwater!!

We weten allemaal dat het gezond is om water te drinken. Elk levend wezen heeft zijn dagelijkse portie water nodig om te kunnen overleven. Water is dan ook de ideale drank. Voor ons is het zo gewoon dat we er bijna nooit bij stil staan..

Dankzij een financiële donatie van een echtpaar uit Nijmegen is het mogelijk geweest een drinkwatervoorziening te regelen voor de ECD’s in Rilima en Juru. Het heeft wat tijd gekost, het was ook niet eenvoudig maar de watertappunten zijn er! De kinderen op deze ECD’s kunnen nu water drinken zoveel als ze willen en dát élke dag. En niet alleen dat, er is nu ook water voor schoonmaak van lokalen, lesmaterialen en de toiletten. Ook worden er nog enkele jerrycans, schenkkannen en drinkbekers aangeschaft.

Prachtig! Veel dank voor deze bijzondere donatie.