Een onderwijsproject voor kansarme kinderen in Rwanda

Wat een acties allemaal en wat een prachtige opbrengst maar weer.. Wat zouden we moeten beginnen zónder zoveel donateurs. Er is steeds geld nodig om dit tot nu toe nog steeds goedlopende project te financieren. Gelukkig komen er met enige regelmaat kleine en grote donaties binnen in geld en goederen! Ook enkele particulieren doneren máándelijks een vast bedrag. De uitgaven van een dagje uit worden door een donateur opgeteld en gedoneerd aan het project. En ga zo maar door! Daar zijn wij dan ook héél erg blij mee.

Een Stichting heeft onlangs een geweldige donatie gedaan! Met dit geld zijn inmiddels héél veel lesmaterialen ingekocht: LEGO, kapla, puzzels, lotto’s, reken- en taalspelen, etc. Binnenkort volgt er een transport van al deze materialen per vliegtuig naar Rwanda. Wat zullen ze daar allemaal verbaasd opkijken als ze zien wat er in al die dozen zit..

De emballageactie bij Albert Heijn aan de Jacobslaan in Nijmegen heeft een prachtig geldbedrag opgeleverd van maar liefst € 436,20! Klanten kregen en grepen warempel ook de kans hun opbrengst van statiegeldflessen te doneren aan Wings of a Brighter Future. Mooi toch.

Installatiebedrijf Van Kempen in Velp heeft d.m.v. een eigen actie ook een mooi geldbedrag opgehaald bestemd voor het onderwijsproject in Rwanda.

Handwerkproducten gemaakt door Rwandese vrouwen zoals poppen, dieren, manden, onderzetters, auto’s zijn in de afgelopen tijd op meerdere plaatsen verkocht. De verkoop heeft weer een aardig bedrag opgeleverd.

Ook de etalage van Bakkerij Bongaards te Velp is ingericht met handwerkproducten en ansichtkaarten tussen alle broodjes en krentenbollen. Vrolijke kleuren! Ook hier zijn de Afrikaanse producten te koop. Zo ook zijn de prachtige ansichtkaarten met envelop nog steeds te koop en ook verkocht. Vrolijke taferelen van lachende, spelende en lerende kinderen zijn te zien. Altijd leuk wanneer je iemand een kaartje wilt sturen. Weer een mooie winst.

Zo heeft een bedrijf 20 prachtige t-shirts geleverd met het logo van Wings of a Brighter Future in zowel een Nederlandse als Engelse versie. Helder van kleur en prima kwaliteit. Deze t-shirts komen goed van pas als promotiemateriaal. Wij staan er gekleurd op. Geweldig! Prachtige donatie.

Studio Noodweer Nijmegen laat weten dat de boekjes vol avonturen van Cat & Dog spoedig ook in het Kinyarwanda aangeleverd gaan worden i.s.m. BIBLIONEF Den Haag.

Dank jullie allemaal voor jullie donaties, initiatieven en bijdragen op welke manier dan ook en
voor het inleveren van allerlei lesmaterialen. Jullie allemaal maken kinderen in Rwanda blij, het bestuur en alle vrijwilligers hier maar ook in Rwanda!! Dankjewel.