IMANZI ECD is gelegen in een achterstandswijk van Kigali. Deze pre-school is officieel geopend februari 2015.

De financiële ondersteuning van Stichting Overal is besteed aan het opknappen van het gebouw en inrichting van  IMANZI ECD met o.a. meubilair en lesmaterialen.

Het gebouw, een voormalig woonhuis, is verbouwd tot twee klaslokaaltjes.Het plafond is vernieuwd, de muren zijn geschilderd, een binnendeur is geplaatst. Op het buitenterrein zijn 6 toiletten gebouwd, een watervoorziening is aangelegd en vanwege de veiligheid is het hele terrein omgeven met hekwerk. Ook is er een grasveldje aangelegd. Er is meubilair vervaardigd voor de kinderen en bureaus voor de caregivers. Daarnaast kwamen er opbergschappen en opbergbakken voor de lesmaterialen.

Er was steeds aandacht voor de veiligheid, de hygiëne, de bereikbaarheid en de watervoorziening ter plekke. Inmiddels is een eenvoudig lokaaltje bijgebouwd omdat het aantal kinderen steeds maar toeneemt. Deze pre-school is op zoek naar meer ruimte voor uitbreiding.

In mei 2015 kwam de toenmalig Minister van Onderwijs Prof. Silas Lwakabamba een kijkje nemen samen met een medewerkster van Akazi Kanoze Youth Livelihoods Project in Kigali. Akazi Kanoze verzorgt oa. de training van caregivers.

Op 1 januari 2017 telt de school bij aanvang van het nieuwe schooljaar al 78 kinderen, 3 caregivers, een teamleider, conciërge en schoonmaakster.